Kevätmenut

Kevätmenu I

Pöytiintarjoilu tai Take Away
Sitruunaruoholla maustettua juureskeittoa, halloumia ja tapenadea

Päälle valinnan mukaan:
Hiillostettua kirjolohta, paahtoperunoita, punasipulia ja remouladea
tai
Parmankinkkuun käärittyä kananpojanrintaa, uunijuureksia, pinaattia ja punaviinikastiketta

Jälkeen:
Kardemumma-mantelikakkua, marjavaahtoa ja marenkia

29€

Menu Gourmand

Kuusi ruokalajia

Amuse Bouche

Gratinoitu rapukeitto

Miedosti savustettu härkätartar, keltuaista ja kaprista

Punaviiniglaseerattua karitsanpotkaa, kasvispaistosta ja rapeaa sipulia

Brie-juustoa ja saksanpähkinää

Suklaakreemiä ja marinoituja hedelmiä

54€
Kolme viiniä menulle (yht. 36cl) 27€

Menu saatavilla ennakkovarauksesta,
koko pöytäseurueelle.

Kevätmenu II

Pöytiintarjoilu tai Take Away
Holvin alkupalalajitelma

Päälle valinnan mukaan:
Friteerattuja juureksia, halloumia, oliivia ja romescoa
tai
Paahdettua kuhaa, peruna-linssiragoût, fenkolia ja rakuunaöljyä
tai
20 tuntia haudutettua häränniskaa, parmesanpolentaa, kasvispaistosta ja
tummaa pippurikastiketta

Jälkeen valinnan mukaan:
Suklaakreemiä, marinoituja hedelmiä ja kookoskinuskia
tai
Briejuustoa, hunajapähkinöitä ja omenaa

37€

Kevätbuffet

Vihersalaattia ja talon vinaigrettea
Paahdettuja oliiveja, yrttikrutonkeja ja friteerattua lehtikaalia
Inkiväärillä maustettu coleslaw
Tomaatti-vuohenjuusto-rucolasalaattia ja pestoa
Savulohirilletteä, fenkolia ja mallasta
Pippurimarinoitua possunfileetä, sipulipikkelssiä ja tryffelimajoneesia

Yrttikuorrutettua maissikananrintaa, ratatouillea ja paahtoperunoita

Marjavaahtoa, kinuskia ja kauracrumblea

29€/hlö
(min 20 hlö)