Kevätmenut

Kevät-kesämenu I

Ryhmille min. 8 hlö
Pöytiintarjoilu tai Take Away

Kuohuviinillä maustettua nokkoskeittoa, oliivia ja halloumia

Päälle valinnan mukaan
Hiillostettua kirjolohta, yrttiperunoita, punasipulia ja jogurttikastiketta
tai
Parmankinkkuun käärittyä kananpojanrintaa, uunijuureksia, pinaattia ja punaviinikastiketta
Jälkeen
Kardemumma-mantelikakkua, marjavaahtoa ja marenkia

29€

Menu Gourmand

Kuusi ruokalajia

Amuse Bouche
*
Crème Ninon
*
Miedosti savustettu härkätartar, keltuaista ja kaprista
*
Ankankoipiconfit, punaviinikastiketta, kasvispaistosta ja rapeaa sipulia
*
Brie-juustoa ja saksanpähkinää
*
Suklaakreemiä ja marinoituja marjoja

54€
Kolme viiniä menulle (yht. 36cl) 27€

Menu saatavilla ennakkovarauksesta,
koko pöytäseurueelle.

Kevät-kesämenu II

Ryhmille min. 8 hlö
Pöytiintarjoilu tai Take Away

Holvin alkupalalajitelma

Päälle valinnan mukaan
Friteerattuja juureksia, halloumia, lehtikaalia ja romescoa
tai
Hiillostettua siikaa, fenkolia, muhennettua perunaa ja rakuunaöljyä
tai
20 tuntia haudutettua häränniskaa, parmesanpolentaa, kasvispaistosta ja
tummaa pippurikastiketta

Jälkeen valinnan mukaan
Suklaakreemiä, marinoituja marjoja ja kookoskinuskia
tai
Briejuustoa, tomaattihilloa ja kurpitsansiemencrumblea

37€

Kevät-kesäbuffet

Vihersalaattia ja talon vinaigrettea
Paahdettuja oliiveja, yrttikrutonkeja ja friteerattua lehtikaalia
Nokkosella maustettu coleslaw
Tomaatti-fetajuusto-rucolasalaattia ja pestoa
Yrttimarinoitua kirjolohta, fenkolia ja limedressing
Pippurimarinoitua possunfileetä, sipulihilloa ja tryffelimajoneesia
***
Yrttikuorrutettua maissikananrintaa, kesäkasvisragoût ja rosmariiniperunoita
***
Vanilja pannacotta, marjoja ja kaakaocrumblea

29€/hlö
(min 20 hlö)