Holvi Catering

Tilaisuus

Holvi Catering toimittaa toiveenne mukaiset pitopalvelu ja muut menukokonaisuudet yrityksenne juhliin tai perhetapahtumiin tai vaikka urheiluseuran saunailtoihin.

Menut
Kysy tarjousta!

YHTEYSTIEDOT

Teatteritalossa,
Savilahdenkatu 11
50100 Mikkeli

Puhelin: 0102080050
Sähköposti: [email protected]

Roope Rask
0102080051

Pia Montonen
0102080052

Background

Catering menut

Olemme suunnitelleet muutamia valmiita kokonaisuuksia, mutta menut ovat muokattavissa juuri teidän tilaisuuteenne sopiviksi.
Ota yhteyttä ja suunnitellaan toivomanne kokonaisuus yhdessä.

Talvibuffet

Holvin leipää, hummusta, tapenadea ja vaahdotettua voita

Vihersalaattia ja talon vinaigrettea
Paahdettuja oliiveja ja yrttikrutonkeja
Paahdettuja juureksia, pähkinää ja lehtikaalia
Kuivattua tomaattia, vuohenjuustoa ja rucolapestoa
Katkarapuskagenia ja punasipulia
Savustettua kirjolohta, fenkolia, retiisiä ja sitruunadressing
Maalaisterriiniä ja sipulihilloa
***
Grillattua maissikananrintaa, tryffeli-perunapyrettä, paahtokasviksia ja
tummaa timjamikastiketta
***
Uuniomenavaahtoa, suolakinuskia ja mantelia
Briejuustoa, pähkinää ja tomaattihilloa +4€


35€/hlö

Talvimenu I 39€
(Pöytiintarjoiltu tai takeaway)

Holvin leipää, hummusta, tapenadea ja vaahdotettua voita

Marinoitua lohta, fenkolisalaattia, mallasta ja sahramidressing

*
Grillattua naudan ulkofileetä, paahtokasviksia, yrttiperunaa ja pippurikastiketta

*
Crème brûlée, karhunvatukkaa ja rosmariinikeksiä

Talvimenu II 43€
(Pöytiintarjoiltuna tai takeaway)

Holvin leipää, hummusta, tapenadea ja vaahdotettua voita

Holvin alkupalalajitelma

Pääruuaksi valinnan mukaan

Paistettua kuhaa,
kukkakaalia, perunaterriiniä ja shampanjavoikastiketta
tai
Ankanrasvassa haudutettua häränrintaa,
uunijuureksia, pinaattia ja punaviinikastiketta

Jälkeen valinnan mukaan

Hedelmiä ”sabayon”, valkosuklaata ja vihreä tee -kakkua
tai
Briejuustoa, pähkinää ja tomaattihilloa

Riedel – lasitasting

Kuinka lasin muoto vaikuttaa viiniin?
Illanviettoon ja ohjelmanumeroksi yrityksille ja kaveriporukoille
Tastingissä maistetaan Pian johdolla neljää viiniä ja tulet huomaamaan kuinka lasi vaikuttaa viinin makuun. Tuo sinä viinit, me tuomme lasit.
Halutessanne voimme yhdistää sopivat ruoat viineihin.

Hinta alk. 21€ – Kysy tarjous

Menujen valinta ja tilaisuuden vahvistaminen vähintään viikkoa ennen tilaisuutta.
Ruokien ja astioiden kuljetukset, astiavuokrat, astiapalautukset sekä mahdollinen tarvittava henkilökunta sovittava erikseen.

Sinun Menu

”Sinun juhlasi, sinun menu”
Keitoista kohokkaisiin ja kaikkea siltä väliltä. Holvin keittiö valmistaa toivomasi kokonaisuuden juuri teidän tilaisuuteenne. Kerro meille toiveesi ja suunnitellaan yhdessä juuri se ”Sinun menu”.

Menu Gourmand 55€

KESÄKURPITSATEMPURA
harissaa
*
CURRYLLA MAUSTETTUA LINSSIKEITTOA
grillattua jättirapua ja inkivääriä
*
MARINOITUA LOHTA
fenkolisalaattia, mallasta ja sahramidressing
*
ANKANRASVASSA HAUDUTETTUA HÄRÄNRINTAA
punaviinirisottoa, pinaattia ja paahdettua tomaattia
*
MANCHEGOA
tomaattihilloa ja balsamicoa
*
SUKLAATA JA TEETÄ
maitosuklaaganache, Earl Grey -parfait ja teekakkua

Iltapalaa

Kreikkalainen salaatti
Caesarsalaattia, parmesaania ja krutonkeja
Maalaisperunasalaattia, parmankinkkua, marinoitua sipulia ja rucolapestoa
Holvin leivät ja vaahdotettua voita
Valinnan mukaan:
Grillattuja Maalaispuodin makkaroita ja dijonmajoneesia
tai
Hiillostettua kirjolohta, sitruunaa ja remouladea
tai
Yrttimarinoitua kananpojanrintaa ja romescoa
Päivän pieni makea

25€

Kokkikoulu

Miten uppomuna kypsennetään, entä täydellinen risotto. Pihvin kypsentämisen taito hukassa? Illanviettoon tai asiakastilaisuuteen perinteisen illallisen sijaan hieman erilainen ohjelmanumero. Kokkikoulussa valmistetaan Roopen johdolla 3-5 ruokalajin illallinen, jonka pääsette lopuksi nauttimaan.
Kokkikoulu voidaan toteuttaa asiakkaan omissa tiloissa. Tuomme mukanamme tarvittavat raaka-aineet, välineet ja astiat.

Hinta alk. 67€ – Kysy tarjous