Holvi Catering

Tilaisuus

Holvi Catering toimittaa toiveenne mukaiset pitopalvelu ja muut menukokonaisuudet yrityksenne juhliin tai perhetapahtumiin tai vaikka urheiluseuran saunailtoihin.

Menut
Kysy tarjousta!

YHTEYSTIEDOT

Teatteritalossa,
Savilahdenkatu 11
50100 Mikkeli

Puhelin: 0102080050
Sähköposti: [email protected]

Roope Rask
0102080051

Pia Montonen
0102080052

Background

Catering menut

Olemme suunnitelleet muutamia valmiita kokonaisuuksia, mutta menut ovat muokattavissa juuri teidän tilaisuuteenne sopiviksi.
Ota yhteyttä ja suunnitellaan toivomanne kokonaisuus yhdessä.

Kevät-kesäbuffet

Vihersalaattia ja talon vinaigrettea
Paahdettuja oliiveja, yrttikrutonkeja ja friteerattua lehtikaalia
Nokkosella maustettu coleslaw
Tomaatti-fetajuusto-rucolasalaattia ja pestoa
Yrttimarinoitua kirjolohta, fenkolia ja limedressing
Pippurimarinoitua possunfileetä, sipulihilloa ja tryffelimajoneesia
***
Yrttikuorrutettua maissikananrintaa, kesäkasvisragoût ja rosmariiniperunoita
***
Vanilja pannacotta, marjoja ja kaakaocrumblea


29€/hlö

Kevät-kesämenu I 29€
(Pöytiintarjoiltu tai takeaway)

Kuohuviinillä maustettua nokkoskeittoa, oliivia ja halloumia

Päälle valinnan mukaan
Hiillostettua kirjolohta, yrttiperunoita, punasipulia ja jogurttikastiketta
tai
Parmankinkkuun käärittyä kananpojanrintaa, uunijuureksia, pinaattia ja punaviinikastiketta
Jälkeen
Kardemumma-mantelikakkua, marjavaahtoa ja marenkia

Kevät-kesämenu II 37€
(Pöytiintarjoiltuna tai takeaway)

Holvin alkupalalajitelma

Päälle valinnan mukaan
Friteerattuja juureksia, halloumia, lehtikaalia ja romescoa
tai
Hiillostettua siikaa, fenkolia, muhennettua perunaa ja rakuunaöljyä
tai
20 tuntia haudutettua häränniskaa, parmesanpolentaa, kasvispaistosta ja
tummaa pippurikastiketta

Jälkeen valinnan mukaan
Suklaakreemiä, marinoituja marjoja ja kookoskinuskia
tai
Briejuustoa, tomaattihilloa ja kurpitsansiemencrumblea

Riedel – lasitasting

Kuinka lasin muoto vaikuttaa viiniin?
Illanviettoon ja ohjelmanumeroksi yrityksille ja kaveriporukoille
Tastingissä maistetaan Pian johdolla neljää viiniä ja tulet huomaamaan kuinka lasi vaikuttaa viinin makuun. Tuo sinä viinit, me tuomme lasit.
Halutessanne voimme yhdistää sopivat ruoat viineihin.

Hinta alk. 21€ – Kysy tarjous

Menujen valinta ja tilaisuuden vahvistaminen vähintään viikkoa ennen tilaisuutta.
Ruokien ja astioiden kuljetukset, astiavuokrat, astiapalautukset sekä mahdollinen tarvittava henkilökunta sovittava erikseen.

Sinun Menu

”Sinun juhlasi, sinun menu”
Keitoista kohokkaisiin ja kaikkea siltä väliltä. Holvin keittiö valmistaa toivomasi kokonaisuuden juuri teidän tilaisuuteenne. Kerro meille toiveesi ja suunnitellaan yhdessä juuri se ”Sinun menu”.

Menu Gourmand 54€

Amuse Bouche
*
Crème Ninon
*
Miedosti savustettu härkätartar, keltuaista ja kaprista
*
Ankankoipiconfit, punaviinikastiketta, kasvispaistosta ja rapeaa sipulia
*
Brie-juustoa ja saksanpähkinää
*
Suklaakreemiä ja marinoituja marjoja

Kolme viiniä menulle (yht. 36cl) 27€
Menu saatavilla ennakkovarauksesta, koko pöytäseurueelle

Iltapalaa

Kreikkalainen salaatti
Caesarsalaattia, parmesaania ja krutonkeja
Maalaisperunasalaattia, parmankinkkua, marinoitua sipulia ja rucolapestoa
Holvin leivät ja vaahdotettua voita
Valinnan mukaan:
Grillattuja Maalaispuodin makkaroita ja dijonmajoneesia
tai
Hiillostettua kirjolohta, sitruunaa ja remouladea
tai
Yrttimarinoitua kananpojanrintaa ja romescoa
Päivän pieni makea

21€

Kokkikoulu

Miten uppomuna kypsennetään, entä täydellinen risotto. Pihvin kypsentämisen taito hukassa? Illanviettoon tai asiakastilaisuuteen perinteisen illallisen sijaan hieman erilainen ohjelmanumero. Kokkikoulussa valmistetaan Roopen johdolla 3-5 ruokalajin illallinen, jonka pääsette lopuksi nauttimaan.
Kokkikoulu voidaan toteuttaa asiakkaan omissa tiloissa. Tuomme mukanamme tarvittavat raaka-aineet, välineet ja astiat.

Hinta alk. 67€ – Kysy tarjous